DEFAULT

Didi kempot pelabuhan tanjung mas

Lirik Lagu Jawa & Kunci Gitar / Chord Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji [Intro] G Bm C G Am Em Am D G D G Bm Em bebasan koyo ngenteni C D G udaning mongso ketigo C D senajan mung sedelok G Em ora dadi ngopo Am D penting biso ngademke ati ouwoo. Home» Didi Kempot» Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot. AM Didi Kempot. Chord Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot Intro: G Bm C G Am Em Am D G ning Pelabuhan Tanjung Mas kene Am D G biyen aku ngeterke kowe Am D G Em ning pelabuhan Author: Joe Satria. Didi Kempot Bebasan kaya ngenteni Udan ing mangsa ketiga Nadyan mung sedhela ora dadi ngapa Penting bisa ngedhemke ati Semono uga rasaning atiku Mung tansah nunggu tekamu Ra krasa setahun kowe ninggal aku Kangen kangene atiku. Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan Kowe janji lunga ra ana sewulan Nanging saiki, wis luwih ing janji Nyatane kowe.

Didi kempot pelabuhan tanjung mas

年3月29日 Ning pelabuhan Tanjung Mas kene. Am D G Biyen aku ngeterke kowe. Am D G Em Ning pelabuhan Semarang kene. Am D G Aku tansah. Artist: Title: Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics []Artis: Didi Kempot []Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene. I hope it can help. please visit northshorewebgeeks.com northshorewebgeeks.com for original form Fig1 D F#m G D Em Bm Em A D. Stream Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot (cover) by gojekgentho from desktop or your mobile device. Didi Kempot – Tanjung Mas Ninggal Janji Ukulele Chords for easy ukulele aku sih northshorewebgeeks.com ing pelabuhan ning Pelabuhan Tanjung Mas kene. Tanjung Mas from Super Hits Didi Kempot, Vol. 1. 1 by Didi Kempot · Neng pelabuhan Tanjung Mas kene biyen aku ngeterke kowe. 年3月29日 Ning pelabuhan Tanjung Mas kene. Am D G Biyen aku ngeterke kowe. Am D G Em Ning pelabuhan Semarang kene. Am D G Aku tansah. Artist: Title: Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji Lyrics []Artis: Didi Kempot []Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene. I hope it can help. please visit northshorewebgeeks.com northshorewebgeeks.com for original form Fig1 D F#m G D Em Bm Em A D. Dm G C Am ning Pelabuhan Tanjung Mas kene Dm G C biyen aku ngeterke kowe Dm G C Am ning pelabuhan semarang kene.. Dm G C aku tansah ngenteni kowe. Home» Didi Kempot» Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot. AM Didi Kempot. Chord Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot Intro: G Bm C G Am Em Am D G ning Pelabuhan Tanjung Mas kene Am D G biyen aku ngeterke kowe Am D G Em ning pelabuhan Author: Joe Satria. Aku sih kelingan naliko ing pelabuhan C D G Kowe janji lungo ra ono sewulan Bm Em Nanging saiki wis luweh ing janji C D G Nyatane kowe ora bali bali.. Am D northshorewebgeeks.com Ning pelabuhan tanjung mas kene Am D G. Sep 14,  · Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene Biyen aku Ngeterke Kowe Ning Pelabuhan Semarang Kene aku Tansah Ngenteni Kowe tag: campursari, lirik campursari, lirik lagu campursari, didi kempot, lagu campursari, download campursari, mp3 campursari, tembang campursari, download mp3, download mp3 campursari, mp3 campursari, Nurhana, Cak Diqin. Lirik Lagu Jawa & Kunci Gitar / Chord Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji [Intro] G Bm C G Am Em Am D G D G Bm Em bebasan koyo ngenteni C D G udaning mongso ketigo C D senajan mung sedelok G Em ora dadi ngopo Am D penting biso ngademke ati ouwoo. >Download Didi Kempot - Tanjung Mas Tinggal Janji mp3 lengkap dengan lirik dan chord lagunya dalam genre pop. Plus gratis lirik dan chord lagunya. Didi Kempot Bebasan kaya ngenteni Udan ing mangsa ketiga Nadyan mung sedhela ora dadi ngapa Penting bisa ngedhemke ati Semono uga rasaning atiku Mung tansah nunggu tekamu Ra krasa setahun kowe ninggal aku Kangen kangene atiku. Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan Kowe janji lunga ra ana sewulan Nanging saiki, wis luwih ing janji Nyatane kowe. Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji oleh Didi Kempot. Dapatkan lirik lagu lain oleh Didi Kempot di northshorewebgeeks.com

Watch Now Didi Kempot Pelabuhan Tanjung Mas

Tanjung Emas Ninggal Janji, time: 5:19
Tags: Video da facebook android , , Data pack pes 2016 ps3 , , The motto drake remix . >Download Didi Kempot - Tanjung Mas Tinggal Janji mp3 lengkap dengan lirik dan chord lagunya dalam genre pop. Plus gratis lirik dan chord lagunya. Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji oleh Didi Kempot. Dapatkan lirik lagu lain oleh Didi Kempot di northshorewebgeeks.com Dm G C Am ning Pelabuhan Tanjung Mas kene Dm G C biyen aku ngeterke kowe Dm G C Am ning pelabuhan semarang kene.. Dm G C aku tansah ngenteni kowe.

6 thoughts on “Didi kempot pelabuhan tanjung mas

  1. It is a pity, that now I can not express - there is no free time. But I will be released - I will necessarily write that I think.

  2. I can not participate now in discussion - it is very occupied. I will return - I will necessarily express the opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *